IDEELT

NANNE NETWORK

Här kan du läsa mer om min egna, nystartade stiftelse som främst har som mål att stötta och hjälpa utsatta barn runtom i samhället, som är mobbade, har svåra hemförhållanden eller t.ex behöver hjälp med sin självbild för att ta sig ut ur anorexia, bulimi eller bara enormt dåligt självförtroende.

Många behöver hjälp och ibland räcker det med så lite för att lyckas vända sina liv till något positivt, bara någon ger den rätta knuffen när man känner sig som mest ensam; "du är fantastisk, så var rädd om dig och låt ingen skada dig."

www.nannenetwork.com

Min Stora Dag
Sedan ett par år tillbaks har jag haft förmånen att få vara ambassadör för Stiftelsen Min Stora Dag, vars uppgift är att förverkliga svårt sjuka barns önskedrömmar.

Barnen är 3-18 år och bor i Sverige. Stiftelsen arrangerar även gruppevenemang på sjukhusen för barnen samt läger. Jag har under den tiden hunnit besöka många svårt sjuka barn på sjukhus runtom i landet och vet hur mycket det betyder för dem när man kommer och hälsar på.

Mitt första möte var med lilla Moa 4 år, som tyvärr gick bort ett halvår senare, pga en obotlig hjärntumör. Ett sånt möte glömmer man aldrig. Hon var en fantastisk liten tjej och kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta.

Tanken finns även där hos många andra barn som jag mött den senaste tiden, som månad efter månad och ibland år efter år, väntar på livsviktiga organtransplantationer samtidigt som de under tiden blir sämre. Då är allt stöd enormt betydelsefullt. Jag är därför omåttligt stolt över att få företräda en så hjärtlig och medmänsklig stiftelse som Min Stora Dag är.

www.minstoradag.org

 
 

Nannes ideella uppdrag