VÄLKOMMEN!

VÄLKOMMEN TILL NANNE GRÖNVALLS OFFICIELLA HEMSIDA!

NANNE SOM MISS HANNIGAN I MUSIKALEN ANNIE
Oktober 2018


Ingen mindre än Nanne Grönvall kommer att axla rollen som Miss Hannigan i musikalen Annie med premiär den 30 november på Nöjesteatern i Malmö. I mars 2019 byter musikalen scen till Lorensbergsteatern i Göteborg.
Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Regisserar gör ingen mindre än Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan på samma scen. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Säkra dina biljetter här:
anniethemusical.se

Snövit åker ut på turné!
Februari 2016Snövit - vilken succé!
Här kan ni se då Nanne var med i Gokväll i SVT 19 januari och pratade där bland annat om sin roll som den elaka drottningen i musikalen Snövit:
Nanne i Gokväll 19/1

Förutom att musikalen fortfarande spelas för utsålda hus på Maximteatern, har den nu gått ut på turné - även där med extra föreställningar!
Här finner ni datum, spelställen och biljetter!

En generation senare...
Februari 2016För 20 år sedan tävlade Nanne i Melodifestivalen i Stockholm med gruppen One More Time och låten Den Vilda. De vann och fick åka till Oslo och kom på 3:e plats i Eurovision.

I år, 20 år senare, tävlar hennes söner tillsammans med basisten Rebecca (från Danmark) med bandet Bracelet i den danska Melodifestivalen. Grönvallarna har därmed nästan täckt in en hel triangel i Skandinavien Melodifestivalsmässigt under två decennier!
https://www.youtube.com/watch?v=8gVG4P-6AEI


NANNE - My Rock Favourites - TV-SPOT (2013)

NANNE - I NATT ÄR JAG DIN

NANNE - NAG (2013)

BESTÄLL CD:N "MY ROCK FAVOURITES" HÄR!

Foto: Caroline Roosmark

Köp ditt album på CDON

Köp ditt album på Ginza

Köp ditt album på Bengans.SINGELN "NAG" KAN DU BESTÄLLA HÄR:

Foto: Caroline Roosmark

iTunes

Spotify

NANNE - OTACKSAMHET


NANNE - EN RASTLÖS SJÄL

 NANNE & SATOR I TV4:s ELDSJÄLSGALA


Här hittar du hög-kvalitativa downloads av
Otacksamhet, Pissenisse, Håll Om Mig, Jag Måste Kyssa Dig mfl

Thank you so much to all of you Eurovision-fans for the "Past Participant of the Year Award". This is such a special award, I am so happy and it really means a lot to feel your precious support. I am truly grateful to the wonderful fans and I look forward to seeing you at Melodifestivalen. Love and kisses to you all!
Nanne.

OM NANNES HEMSIDA

Här kan du läsa det mesta om vad Nanne har gjort tidigare och vad hon jobbar med idag. Läs om Nanne's alla deltaganden i Melodifestivalen och andra schlager-relaterade upplevelser, hennes musikalroller, turnéer, krogshower, TV och radio-framträdanden, samarbeten med andra artister och alla detaljerna i hennes imponerande discografi! Titta på unika backstage-bilder och missa inte hennes egen blogg! VILL DU FRåGA NANNE OM NÅGOT - skriv då i gästboken, Så svarar hon i sin blogg. För att komma i kontakt med de som är ansvariga för denna sajt kan du skriva till Kim på Somco AB, somco@swipnet.se.

NANNE GRöNVALL... MED ENKELT V!

Ett av de vanligaste stavningsmisstagen är att många tror att Nanne stavar sitt efternamn med W istället för V. Så för er som vill läsa någon viss artikel, etc om henne, och inte hittar den under "Nanne Grönvall" kan prova "Grönwall", dvs med W istället. Om du tex använder www.google.se får du fram drygt 300 000 sidor med Nanne Grönvall men testar du Grönwall med W, får du fram ytterligare över 335 000 st.


A new site in English is currently being constructed for international fans. Please visit us at Nannes English website.


 


 

Senaste uppdateringarna:
22:a okt 2018


 

 

 

För fanpost:
Somco
Music Group AB
Svärdvägen 21
182 33 DANDERYD

KONTAKT

Artisteriet:
kim@artisteriet.com

2Entertain:
christian.iwung
@2entertain.com

KONTAKT gällande förlag, management, skivutgivningar eller övriga förfrågningar:
info@somco.se


GULD OCH PLATINA
TILL NANNE
Jag måste kyssa dig och Alltid på väg sålde bägge snabbt Guld. Samlings-albumet "20 år med Nanne" blev Platina! Tack alla skivköpare!

KöP MUSIK
KÖP NANNES SKIVOR HÄR

VIDEOS 


 

 

Följ Nanne på Facebook

 

Följ Nanne på Twitter

 

Nannes iPhone App

 

Lyssna och köp Nannes skivor på iTunes

 

Titta på Nanne via YouTube

 

Lyssna och köp Nannes skivor på Spotify

 

Besök Nanne på MySpace